четвер, 10 листопада 2011 р.

Безметалова кераміка

Безметалова кераміка 

Коронки з безметалова кераміки - це досить сучасний метод протезирование зубов. За допомогою нього є можливість вирішити проблему естетичного вигляду зубів. Безметалеві коронки виготовляються зі спеціальної міцної кераміки, без металевого каркаса, завдяки чому остаточна конструкція здобуває необхідний естетичний вигляд.

Застосування безметалової кераміки 

З безметалової кераміки виготовляються коронки (в цьому випадку зуб коригується повністю), вініри (коригуючі тільки передню частину зуба), керамічні накладки і вкладки в тих випадку, коли з'являється необхідність заміни старих великих пломб і існування життя зуба з самими мінімальними втратами твердих тканин.За допомогою цього методу корекції зубів вирішується безліч проблем пацієнта. 

Якщо ваші зуби від природи темні, старі пломби потьмяніли, є невеликі сколи передніх зубів, вас не влаштовує форма зубів, якими вас нагородила природа, то, в більшості випадків, лікар порадить вам зубні коронки з безметалової кераміки. Крім цього, кераміка є єдиним матеріалом, на який не буває алергії.Вже сама назва «безметаловая керамика», говорить про те, що зубні коронки з цього матеріалу виготовляються абсолютно без вмісту металу. На відміну від коронок з металокераміки, що представляє собою металевий ковпачок з керамічним облицюванням, безметалова кераміка повністю складається з порцеляни. 


1 коментар: