четвер, 10 листопада 2011 р.

Переваги безметалової кераміки

Переваги безметалової кераміки. 

Безметалова кераміка проводиться без металевого каркаса, але при її виготовленні застосовують дуже міцну основу з особливої кераміки. За допомогою цієї технології, прекрасно вирішуються проблеми пошкоджених передніх зубів. Зовнішній вигляд такий зубної коронки нічим не відрізняється від живого зуба, чого не можна сказати про коронки і металокераміки. 

Безметалова кераміка дає можливість виробляти протези. Цю технологію протезирования зубов на сьогодні провідні стоматологи світу визнають найбільш оптимальною і безпечною. Кераміка - інертний матеріал, який не абсолютно ніяк не взаємодіє з навколишнім середовищем. Завдяки цьому, безметалова кераміка не завдає шкоди людському організму. 

Зубні коронки з безметалової кераміки виготовляються відповідно з кольором і формою зубів пацієнта.Естетичні властивості зубних коронок з безметалової кераміки, на відміну від металокераміки, дуже високі, так як вона ідеально повторює природний колір зубів пацієнта. Безметалова кераміка має ступінь заломлення світла аналогічну емалі зуба. Зовні зубні коронки, виготовлені з безметалової кераміки, навіть для висококваліфікованого стоматолога абсолютно не відрізняються від живого зуба пацієнта. Такий ефект досягається завдяки тому, що зубні коронки з безметалової кераміки завжди виробляються в стоматологии киев з урахуванням індивідуальних особливостей зубів кожного пацієнта.

Очевидно, що з естетичної точки зору безметалова кераміка є ідеальним матеріалом для корекції і моделювання зуба. Однак, слід нагадати, що практичність важлива не менше, ніж привабливий вигляд. До недавнього часу вважалося, що зубні коронки з безметалової кераміки можна встановлювати тільки на передні зуби.

Безметалова кераміка спочатку не могла витримувати навантаження, які впливають на зуб, наприклад, при жуванні. Але в сучасних методах виготовлення зубних коронок з безметалової кераміки застосовують литтеву технологію. Коронки, вироблені цим методом, набагато міцніше тих, що виготовлялися раніше.  

Безметаловая керамика - це ідеальне рішення як з точки зору стоматолога, так і з точки зору пацієнта. Саме тому безметалова кераміка набуває все більшої популярності у пацієнтів.Безметалова кераміка є одним з інноваційних досягнень в галузі стоматології, що дозволяє робити легкі, надійні зубні коронки привабливого вигляду.

2 коментарі: