субота, 4 лютого 2012 р.

Дитяча стоматологія

Дитяча стоматология киев



Здоров'я дитини - найдорожче, що є у батьків. Турбота про його здоров'я повинна бути щоденною. Здорові, рівні зуби, красива білосніжна посмішка - це теж результат постійної турботи і ретельного догляду. Поки дитина маленька, він, звичайно, не в змозі правильно стежити за своїми, ще тимчасовими, зубками, і батьки зобов'язані повністю контролювати процес гігієни. Спочатку дорослі повинні навчити дитину правильно чистити зуби, а потім стежити за тим, як він це робить самостійно. Батьки, які прагнуть виростити здорову дитину, повинні регулярно водити його на профілактичні огляди до стоматолога. Навіть якщо все нормально, і Ваш син або дочка ні на що не скаржиться. Проблеми з зубами не завжди виявляються відразу, до пори-до часу дитини може ніщо не турбувати.

Дитяча стоматологія

Стоматология киев 32Дент – повни й спектр послуг


Батьки повинні піклуватися про здорові зуби свого малюка ще до його народження. Хронічні вогнища інфекції в організмі вагітної жінки (у тому числі в порожнині рота), токсикоз, травми, прийом сильнодіючих медикаментів, нервові перенапруження, стрес та інші патології вагітності, роблять негативний вплив на весь організм дитини, і, зокрема, порушують процеси формування та мінералізації зачатків тимчасових і постійних зубів. 
Питання дитячої стоматологии киев виділені в окремий розділ, оскільки діти - це зовсім не маленькі дорослі! Ранні і регулярні звернення до стоматолога допоможуть вчасно розпізнати патологічні процеси (карієс і його ускладнення, порушення формування щелеп, наявність сверхкомплектних або відсутність зачатків постійних зубів) і вжити заходів щодо їх ліквідації. Перше звернення до стоматолога має бути пов'язане з прорізуванням першого зуба. Профілактичні прийоми допоможуть створити у дитини позитивне ставлення до стоматолога, який навчить дітей чистити зуби, проведе профілактичні заходи для тимчасових і постійних зубів і вчасно позначить наявність проблем або шкідливих звичок.

Стоматология киев – лікуємо всіх!


Часто батьки вважають необов'язковим лікувати тимчасові зуби, оскільки «вони все одно випадуть». Але необхідно пам'ятати, що хворі зуби не тільки доставляють маляті багато неприємностей, але і є осередком інфекцій в організмі, які послаблюють його захисні сили. Більш швидка течія захворювань твердих тканин зубів у дітей, в порівнянні з дорослими, пов'язано з їх меншою мінералізацією і створює передумови до великого числа запальних ускладнень. Це може привести до раннього видалення зубів і навіть більш важким і складним видам хірургічного лікування, аж до необхідності госпіталізації дітей, а також до порушення росту і розвитку щелеп, затримки і порушення прорізування постійних зубів.

На сучасному етапі розвитку дитяча стоматология киев вищою формою профілактики є диспансеризація дітей, тобто відвідування стоматолога кожні 3-4 місяці. Також, в арсеналі сучасної дитячої стоматологии киев є цілий ряд методик, що дозволяє швидко і безболісно провести діагностику і лікування. Спостереження досвідченого фахівця за розвитком дитини з першого року життя забезпечує своєчасну корекцію і необхідні профілактичні заходи.

    У клініці ми надаємо повний спектр послуг з дитячої стоматологии киев:

  • Профілактика карієсу та його ускладнень з використанням глибокого фторування тканин зубів.
  • Дентальная имплантация зубов
  • Ефективний захист від карієсу шляхом герметизації фісур.
  • Профілактика карієсу при порушенні формування емалі.
  • Лікування карієсу молочних та постійних зубів із застосуванням ART-техніки.
  • Лікування пульпіту молочних зубів.
  • На прийомі лікар-стоматолог дасть батькам корисні рекомендації, які кошти і предмети гігієни краще придбати для дитини, як правильно чистити і робити контроль якості чищення зубів.
  • Чарівний сон (наркоз).
Діти наше майбутнє, і ми можемо бути впевнені в ньому тільки, якщо вони будуть здорові!


3 коментарі: