субота, 4 лютого 2012 р.

Нейром'язова стоматологія

Нейром'язова стоматология киев


У витоків теорії нейром'язової стоматології. Нейром'язова стоматология киев почала своє існування в кінці 1960-х початку 1970-х років завдяки доктору Дженкельсону, який досліджував взаємодію між щелепами. Він не обмежився тільки дослідженнями зубів, але також почав вивчати взаємодію між м'язами, суглобами, кістковими структурами і нервами.

За допомогою свого сина доктор Бернард Дженкельсон став розробляти обладнання для визначення ідеального положення нижньої щелепи, при якому м'язи відчувають себе найбільш комфортно. Відповідно до нейром'язової теорією доктора Дженкельсона, коли положення зубів, м'язів і скронево-ніжечелюстних суглобів не вирівняно, розвиваються симптоми дисфункції СНЩС. 
Нейромишеная діагностика.
На додаток до рентгенівського або радіографічному дослідженням, яке показує розташування і стан суглобів щелепи, нейром'язова стоматология киев використовує декілька видів діагностичних технологій з метою визначення ідеального співвідношення Ваших щелеп, що дозволяє зменшити симптоми дисфункції СНЩС. Ці технології включають в себе:
 
Комп'ютерне обладнання для запису вихідного положення щелепи пацієнта. Обладнання фіксує різні рухи щелепи, і її положення.
Електроміограф - допомагає в дослідженні стресового і комфортного положення м'язів щелепи пацієнта, а також виявляє будь-які структурні дефекти нижньощелепного суглоба.
Сонографія та / або Joint Vibration Analysis використовується для запису звуків, що видаються нижньощелепного суглоба, і виявлення порушень.

Лікування за допомогою нейром'язової стоматології


Часті головні, біль в нижньощелепного суглоба і навіть стираемость зубів - все це може бути наслідком неправильного положення щелепи. Нейром'язова стоматология киев може допомогти визначити точну причину неправильного розташування щелепи, яка може бути пов'язана або з неправильним положенням зубів, або з м'язовими проблемами, або з щелепним суглобом. Після отримання результатів, стоматолог складає план лікування, який скоректує аномальний прикус, дозволяючи щелепи зайняти оптимальну позицію на тривалий термін.

Біль і спазми в м'язах щелепи, так само можуть бути з успіхом прибрані за допомогою низькочастотної Нейоронной Електричної стимуляції. Це лікування включає в себе розміщення електродів в проекції щелепи пацієнта, його шиї і плечах, які передають м'яку постійну електричну стимуляцію на контакт м'язів щелеп, розслаблюючи їх. Коригування прикусу пацієнта можуть бути виконані, використовуючи спеціальні пристосування - такі як капи або шини. Або може знадобитися ортодонтична робота для забезпечення належного вирівнювання на додаток до повної зубної реконструкції за допомогою реставрації та ортопедичних коронок.

Нейром'язова стоматологія

1 коментар: